Aquarium thermometer 

Aquarium thermometer om de verwarming te controleren

Een aquarium thermometer heb je nodig om de warmte van het water te kunnen controleren. Het houden van tropische vissen, dien je ook het tropisch klimaat in het aquarium na te bootsen. Daarom heb je ook een aquarium thermometer nodig om de aanbevolen temperatuur te kunnen meten en bijregelen wanneer nodig. 

Bij grote schommelingen van temperatuur kan dit nefaste gevolgen hebben voor jouw aquarium bewoners. Heb je moeilijkheden om de verwarming van jouw aquarium te behouden kan je best een verwarmingsysteem aanschaffen of simpelweg het aquarium te plaatsen bij bv het raam. 
Stel jouw vragen hier
Water-temperatuur
Tropische vissenTemperatuur
Guppy (Poecilia Reticulata)19 tot 25 graden
Zwaarddrager (Xiphophorus Helleri)22 tot 26 graden
Siamese Kempvis (Betta Splendens)26 tot 30 graden
Kegelvlekbarbeel (Rasbora Heteromorpha)22 tot 25 graden

Aanbevolen temperaturen voor tropische vissen

Elke tropische vissoort heeft zo zijn eigen wensen wat betreft temperatuur. Daarom informeren we je bij Paradijsvis grondig wat jouw favoriete tropische vis nodig heeft inzake temperatuur van het water, PH-KH en GH gehalte. Neem met ons contact als je meer info wenst voor jouw aquarium
Bestel hier jouw thermometer

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden

Wat onze klanten vinden

Meest gestelde vragen

Heb je vragen over aquarium luchtpompen, kan je misschien jouw vraag hiernaast terugvinden. Zit jouw vraag hier niet tussen kan je steeds met ons contact opnemen via onderstaande knop.
Stel je vraag hier

Waar plaats je een aquarium thermometer?

Aquarium thermometer moet aan de voorkant van het aquarium worden geplaatst, zodat hij gemakkelijk kan worden afgelezen. Hij kan ook op de zijwanden worden geplaatst. Plaats een aquarium thermometer niet in het midden van een aquarium.

Is een thermometer belangrijk?

Welk type je ook kiest, wij raden je aan voor elk aquarium een thermometer te gebruiken. Registreer de temperatuur regelmatig om er zeker van te zijn dat de temperatuur van het aquariumwater stabiel is en in het optimale bereik voor uw vissen ligt.

Aquarium thermometer, beter digitaal?

Aquarium thermometer geeft de temperatuur van het water in jouw aquarium aan. Belangrijk is dat deze accuraat is voor de gezondheid van jouw vissen. Daarom is beter om een aquarium thermometer te kiezen die je in de aquarium kan bevestigen. Of je nu digitaal of nog analoog is dan minder belangrijk. Doch kan een digitale meter in één oogopslag de temperatuur weergeven, waar het bij de klassieke thermometers soms moeilijker is te zien.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram